ZO Lekker 7 & 8 september 2018

ZO Lekker

Op 7 en 8 september vindt de tweede editie plaats van ZO Lekker in winkelcentrum Amsterdamse Poort op het Groot Bijlmerplein. Het wordt een spetterend foodfestival met, hoe kan het in de Amsterdamse Poort ook anders, gerechten van over de hele wereld! Muziek mag natuurlijk niet ontbreken. De trendy heren Michel Manders & Marcel van der Graaf van het bekende dj-duo Rundfunken, verzorgen op vrijdag een geweldige show. Heb je hen altijd al willen zien, horen en ervaren, dan moet je zeker tussen 12.00 en 20.30 uur naar de Amsterdamse Poort komen waar zij uit hun dak zullen gaan. Na Rundfunken wordt het festival op vrijdag afgesloten met een heuse openlucht bioscoop. De organisatie van de Bijlmer Bios, bekend van de buitenbioscoop onder metrostation Kraaiennest, komt de film ‘Chef’ draaien. ‘Chef’ is een onweerstaanbaar verhaal over Chef Kok Carl Casper welke zijn ontslag indient bij een sjiek restaurant in Los Angeles om zijn eigen Foodtruck te openen. Tijdens een culinaire road trip met zijn vrienden en familie herontdekt Carl zijn creativiteit en passie voor koken, leven en liefde. Een absolute must see dus die om 21:00 uur van start gaat.

Op zaterdag 8 september wordt het feest niet minder. Om 13:00 uur gaat La Fiesta live optreden. Zij zijn bekend om hun grote scala van muzieksoorten zoals reggae, bachata, merengue, soul en nog veel meer! Als je uitgedanst bent op La Fiesta komt het volgende spektakel op het podium, namelijk muziekgroep Sabroso. Vorig jaar was Sabroso zo’n succes dat ze dit jaar natuurlijk weer van de partij moeten zijn. Zij gaan vanaf 16:00 uur optreden. Kun je op vrijdag niet naar het optreden van DJ Rundfunken, niet getreurd! Op zaterdag kun je tussen de live optredens van La Fiesta en Sabroso ook genieten van heerlijke muzikale klanken. Het festival duurt tot 20.00 uur.

Tussendoor even op en neer naar de Arena Boulevard? Geen probleem. De Tuktuks rijden op en neer tussen de Amsterdamse Poort en de Arena Boulevard zodat je genoeg energie overhoudt om de voetjes van de vloer te doen tijdens de optredens.

Natuurlijk is er ook weer een winactie. De SeatZacs waren afgelopen keer zo’n succes dat je dit keer opnieuw kans kunt maken op een unieke Amsterdamse Poort SeatZac. Op het festival kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief en hopelijk win jij deze mooie prijs. Houd ook de social media pagina’s van de Amsterdamse Poort in de gaten waar ook enkele SeatZacs weggegeven worden!

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK