Feestelijke opening van het Leef en leerpunt op OBA Bijlmerplein

OBA Bijlmerplein

Op donderdag 6 september om 15.30 uur wordt het eerste Leef en leerpunt op OBA Bijlmerplein op feestelijke wijze geopend.

Het Leef en leerpunt
Op het Leef en leerpunt kunnen bezoekers terecht met al hun vragen over het leren van Nederlands, computervaardigheden en rekenen & budget. Mensen kunnen er direct zelfstandig aan de slag met de computer of collectie, meedoen aan een activiteit, of worden doorverwezen naar aanbod in de buurt.

De activiteiten op het Leef en leerpunt worden georganiseerd door de OBA en door organisaties uit de wijk. Een taalconsulent van de gemeente zorgt voor intakes en doorverwijzingen van taalbehoeftigen naar aanbod elders in de wijk/stad. Kortom, het wordt de plek bij uitstek om aan de slag te gaan met je basisvaardigheden. Kijk voor meer informatie op www.leefenleer.nl.

Digi-taalmarkt
Op deze middag organiseert OBA Bijlmerplein in het kader van de Week van de Alfabetisering ook een Digi-taalmarkt. Laaggeletterden maken onder het genot van een lekker hapje en drankje kennis met de mogelijkheden om Nederlands en digitale vaardigheden bij te leren. Ook is er volop entertainment met leuke activiteiten, demo’s, taalspelletjes en muziek. Deze vindt plaats van 13.00 – 16.00 uur. Je bent van harte welkom.

Datum en tijd
6 september 2018 van 15.30 – 16.30 uur

Locatie
OBA Bijlmerplein, Bijlmerplein 393, Amsterdam Zuidoost

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK