‘World Open Jazz’ concerten in OBA Bijlmerplein

World Open Jazz

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseert OBA Bijlmerplein ‘World Open Jazz’ concerten. Het is een open podium voor musici die wonen in of binding hebben met de Bijlmer en andere buurten van Zuidoost.
De concerten hebben een informeel karakter met een laagdrempelige setting, dichtbij het publiek en zoveel mogelijk akoestisch. De optredens zijn afwisselend van vorm, bijvoorbeeld als informele jamsessie of als experiment waar musici uit verschillende genres verrassende confrontaties en samenwerkingen met elkaar aangaan.

De concerten en muzikale ontmoetingen brengen publiek en liefhebbers van jazz, improvisatie en andere avontuurlijke muziek bijeen. Samen met de bands en musici wordt er gebouwd aan een lokale jazz community, waar de rijkdom en diversiteit van cross-overs en jazz in de buurt breed wordt uitgemeten. De toegang is gratis.

Ben je muzikant en wil je meespelen? Meld je aan via info@frafrasound.com.

Meer info
De concerten worden georganiseerd op OBA Bijlmerplein, Bijlmerplein 393, 1102DK Amsterdam. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met OBA Bijlmerplein via (020) 523 09 00 of bijlmerplein@oba.nl.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK