Wooninspiratie opdoen? Kom naar Woonmall Villa Arena

Woonmall Villa Arena

Het voorjaar bezorgt ons allemaal de kriebels. We willen naar buiten, we willen dingen doen en we willen alles weer schoon en fris. Daarom is het voorjaar bij uitstek een moment om je huis  goed aan te pakken.

Alles onder één dak
Wanneer je de lentekriebels niet kunt bedwingen dan is er in Zuidoost eigenlijk maar een plek om naar toe te gaan om inspiratie op te doen en dat is Woonmall Villa Arena. Hier vind je letterlijk alles onder een dak. Meubel- en, keukenzaken, alles op het gebied van raamdecoratie, verlichting en vloerbedekking en een groot aanbod aan interieurwinkels. Een zeer breed aanbod en in alle prijsklassen. Je kunt er zelfs voor kunst aan je muur terecht.

Gratis interieur advies
Veel mensen hebben een bepaald idee over de inrichting van hun huis. Het wordt vaak lastig gevonden om dit idee door te vertalen naar een concreet plan. In Woonmall Villa ArenA denkt een professionele interieurontwerper met je mee en helpt je bij het zoeken naar praktische oplossingen voor jouw woonwensen. Heb je al een idee, een schets of een kleurstaal waar je meer mee wilt alleen een blanco vel? Dan kan de interieurstylist je zeker verder helpen op het gebied van interieurontwerp, stylingadvies, kleuradvies of bij het maken van een gedegen lichtplan. Het advies en ontwerp is gratis en je krijgt een inspirerend en praktisch moodboard mee!

Kinderopvang
Kinderen zijn van harte welkom in Woonmall Villa ArenA: elk weekend kunnen ze terecht in een kinderspeelplein. Medewerkers van Ballorig staan garant voor deskundige en gezellige speeluren. Deze opvang is geheel gratis. Voor de wat oudere kinderen die even zonder toezicht alleen kunnen blijven is er een aparte kinderbioscoop. Door de open constructie kan je vanaf alle verdiepingen een oogje in het zeil houden en toch gezellig woonshoppen.

Pinksteren en Hemelvaart
De Woonmall is alle dagen van de week geopend. Tweede Pinksterdag, Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag is men extra open. Woonmall Villa Arena is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, station Bijlmer Arena ligt op nog geen drie minuten lopen. Ook met de auto is de Woonmall goed te bereiken. Villa Arena beschikt over 2.500 betaalde parkeerplaatsen. Wanneer je echter meer dan € 25,- besteedt is parkeren gratis tijdens speciale evenementen in Villa ArenA. Kijk voor meer informatie op www.villaarena.nl

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK