Winactie: één jaar wonen in het Hondsrugpark

Freezone festival hondsrugpark

De eerste projecten zijn in aanbouw in Amstel III in Amsterdam Zuidoost: over een paar jaar is het gebied tussen Ikea en de Johan Cruijff ArenA het domein van duizenden nieuwe bewoners. Rond het toekomstige Hondsrugpark ontstaat een levendige wijk om te werken, wonen en recreëren met woontorens tot 100 meter hoog. Om Amsterdammers daarmee bekend te maken vindt op zaterdag 21 september het ‘FREEZONE Festival’ plaats. De Hondsrugweg is dan het toneel voor een urban lifestyle festival met muziek, dans, mode, food èn informatie over alle plannen rond het Hondsrugpark. Klap op de vuurpijl is de verloting van één jaar wonen in de wijk Hondsrugpark onder de bezoekers van het FREEZONE Festival.

Hondsrugpark
Het Hondsrugpark moet uiteindelijk op de plek van de huidige Hondsrugweg in Amstel III gebouwd worden. Het zal een groen stadspark worden met daaromheen circa 5.000 woningen, nieuwe kantoren, scholen en voorzieningen die het Hondsrugpark tot een levendige stadswijk maken.

FREEZONE Festival
Op 21 september van 11.00 tot 22.00 uur bruist het op de Hondsrugweg tussen Ikea en de Karspeldreef. Op het festivalterrein komen verschillende zones: een Musiczone waar Finger.nl & friends een breed spectrum van bands, dj’s etc. programmeert. In de Think Freezone is in verschillende containers aandacht voor fashion, sport, food & drinks. Creativiteit in de meest brede zin van het woord! Programmeurs als Angelo Bromet van No Limit/Melkweg zorgen dat er voor alle leeftijden en interesses wat valt te beleven. In de Infozone is informatie te vinden over alle nieuwbouwplannen die voor het Hondsrugpark zijn voorzien en  worden geïnteresseerden uitgenodigd om mee te denken en praten over deze nieuwe wijk. Daarnaast organiseert Pakhuis de Zwijger een interactief debat over de woningmarkt in Zuidoost, Verder zijn foodtrucks aanwezig en is er een marketzone. Nog tijdens het festival wordt bekend gemaakt wie een jaar wonen in het toekomstige Hondsrugpark heeft gewonnen. Het festival is gratis, maar aanmelden vooraf via Eventbrite is noodzakelijk.

Kijk voor meer informatie op de website www.hondsrugpark.nl.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK