Je kunt dit jaar nog drie keer genieten van de ZOJazz Lounge

ZOJazz Lounge

De ZOJazz Lounge is het enige live Jazzevent in Amsterdam Zuidoost waar de charismatische host, en first lady of Jazz uit dit mooie stadsdeel, Graziëlla Hunsel Rivero het publiek trakteert op een muzikale Jazzsensatie in het Bijlmer Parktheater. Samen met haar ZOJazz Lounge band en verrassende gastvocalisten zullen verschillende Jazziconen en thema’s de leidraad vormen van deze avondvullende show voor de hele familie. Dit jaar kunnen de Jazzliefhebbers nog tweemaal genieten van de ZOJazz Lounge in het Bijlmer Parktheater.

Zondag 29 september – Jazzy Ladies Edition & 4-jarig bestaan ZOJazz Lounge
De ZOJazz Lounge bestaat in augustus 4 jaar en als afsluiting van het Black Magic Womanfestival wordt dit gevierd met de wervelende Jazzy Ladies Edition!

Gastartiesten van deze editie zijn all-round singers Anne-Mar Zwart en Cosmea Panka die worden begeleid door Graziëlla Hunsel Rivero & de ZOJazz Lounge band. Voorafgaande aan de show kunnen de gasten genieten van het heerlijke ZOJazz Lounge dinner van Therisa’s Soul Food en drinks in het Bijlmer Parktheater.

Locatie: Bijlmer Parktheater, Anton de Komplein 240.
Kijk voor meer info op
www.bijlmerparktheater.nl/nl/zojazz-lounge-ladies-edition

Vrijdag 25 oktober – ZOJazz Lounge @ OSCAM Café – Nieuwe locatie
De ZOJazz Lounge heeft er een nieuwe locatie bij in Amsterdam Zuidoost en dat is het OSCAM Café in Ganzenhoef. De gastartiesten van deze editie zijn all-round singers Cheyenne Toney en Joop Tertaas, en worden begeleid door host Graziëlla Hunsel Rivero & de ZOJazz Lounge band. Voorafgaande aan de show kunnen de gasten genieten van het heerlijke ZOJazz Lounge dinner van Therisa’s Soul Food en drinks in het OSCAM Café.

Locatie: OSCAM Café, Bijlmerdreef 1289.
Kijk voor meer info op
www.eventbrite.nl/e/tickets-zojazz-lounge-oscamcafe-cheyenne- toney-joop-72485609409?aff=ebdssbdestsearch

Zaterdag 21 december – ZOJazz Lounge Christmas Charity Dinner Gala
Op zaterdag 21 december kunnen gasten komen genieten van het geweldige jaarlijkse Jazzy Christmas Charity Dinner Gala met The Grand Ladies of Jazz – Anne-Marie Hunsel, Yvette de Bie en Graziëlla Hunsel Rivero -, Evita Tjon A Ten en Pieter van Santen. Onder genot van een drie gangen menu kan er worden genoten van de prachtige show in kerstsfeer. Dit jaar is voor de tweede keer aandacht voor eenzame en minderbedeelde ouderen uit Amsterdam Zuidoost. Een prachtige show voor de hele familie om de feestdagen mee te beginnen.

Locatie: Bijlmer Parktheater, Anton de Komplein 240.
Kijk voor meer info op www.bijlmerparktheater.nl/nl/zojazz-christmas-charity-dinner-gala

ZOJazz Lounge
Facebook: www.facebook.com/ZOJazzLoungeByZOGraceRecords
Twitter: @ZojazzNoLimit

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK