Wereldmakers 2 – CBK Zuidoost en Bijlmer Parktheater

Wereldmakers 2

Wereldmakers is het project voor kinderen uit groep 5,6,7 en 8 om lekker creatief aan de slag te gaan. Denk aan timmeren, tekenen en schilderen. In het kinderatelier Zuidoost  vind je alle gereedschap en materialen die je nodig hebt en kan je onder begeleiding aan de slag met je eigen ideeën. We gaan werken aan de decorstukken voor de theatervoorstelling Wereldmakers in het Bijlmer Parktheater. Hoe cool!

Je leert nog creatiever te denken en samen te werken en hoe je op een veilige wijze gereedschap gebruikt. Allemaal onder begeleiding van vakdocenten. En op woensdag 6 juni 2018 staat jouw decorstuk op het podium in het Bijlmer Parktheater en ben je er zelf natuurlijk ook bij. Het thema in dit project is dat de Bijlmer 50 jaar bestaat. In december kun je 3 weken lang de lessen GRATIS uitproberen.

 

Elke maandag- woensdag en donderdagmiddag
16:00 – 17:00 uur
Docenten: Noémi Beyer, Bert Jacobs en Brian Coutinho
Kinderatelier Zuidoost
Heesterveld 35a
1102 SB Amsterdam 

 

Hoe werkt het?
Voor kinderen met een Stadspas is deelname geheel GRATIS! Als je geen Stadspas hebt, dan betaal je  €30,- per maand (jan t/m mei). Meer informatie hierover, neem contact op met Delano Mac Andrew,  Educatie, CBK Zuidoost: d.mac.andrew@amsterdam.nl .

Kom langs op een van de middagen en je kunt meteen aan de slag!

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK