13 tot en met 25 mei wegwerkzaamheden op afrit 1 S113 Kromwijkdreef
(Kantershof)

Het asfalt en onderlagen van afrit 1 S113 Kromwijkdreef bij Kantershof zijn beschadigd. Van woensdagavond 13 mei tot en met uiterlijk maandagochtend 25 mei vinden er herstelwerkzaamheden plaats. Om het werk veilig uit te kunnen voeren, worden de afritten afgesloten voor het verkeer.

Werkzaamheden
Voor het herstel van de afrit verwijderen we op woensdagavond eerst de vangrail. Op donderdag 14 mei schrapen we met een freesmachine het bestaande asfalt van het wegdek. Daarna bouwen we de weg weer op. We brengen eerst een funderingslaag aan met daarop twee lagen asfalt. In het asfalt slijpen we detectielussen. Dan brengen we de derde en laatste laag asfalt aan. Maandag 18 mei plaatsen we langs de afrit de vangrail weer terug. Hiervoor slaan we palen in de grond en bevestigen de planken eraan. We werken de weg af met witte lijnen en markeringen.

Werktijden en hinder
Op woensdag 13 mei werken we in de avond en de nacht. We verwijderen dan de vangrail die langs de afrit staat. We maken eerst de planken van de geleiderail los. Met een kleine kraanauto trekken we de rail uit de grond. Dit kan zorgen voor wat geluid in de omgeving. De overige werkzaamheden voeren we overdag uit tussen 07.00 en 19.00 uur. We werken ook op zaterdag 16 en zaterdag 23 mei. Het frezen van het asfalt en het herplaatsen van de vangrail kunnen zorgen voor geluid in de omgeving. Omdat we direct achter het geluidsscherm werken, zal de geluidshinder beperkt zijn.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK