We Gaan Weer Open

Vanaf woensdag 9 juni zetten wij onze deuren in Amsterdam voor iedereen weer wagenwijd open.

Vanaf die dag kunnen buurtgenoten weer genieten van een lekkere maaltijd én goed gezelschap aan onze gemeenschappelijke eettafel. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven. Omdat we vanwege de coronamaatregelen minder mensen in ons Resto kunnen ontvangen dan voorheen gaan we door met het aanbieden van afhaalmaaltijden. Bij de heropening houdt Resto VanHarte de richtlijnen van het RIVM in acht. Mee-eten en afhalen kan dan ook uitsluitend door van te voren online te reserveren via https://reserveren.restovanharte.nl/ of via telefoon op 0900 900 3030.
Hier ziet u ook, welke locatie op welke dag geopend is.

We begrijpen dat het voor sommige mensen een beetje wennen is. Lees hoe we ervoor zorgen dat samen eten lekker, gezellig én veilig is op onze website.Heb je vragen of zorgen? Bel dan met ons servicenummer 0900 900 3030, of mail naar info@restovanharte.nl.

Resto VanHarte: voor een gezellig avondje uit
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Samenwerking met stadspas
Heeft u een stadspas met een groene stip of een blauwe ruit? U kunt dan voor 4,- met 2 personen komen eten, of 2 maaltijden ophalen.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK