VU en De Tamboerijn boosten de buurt

De Tamboerijn

MOVE boost je buurt, maar hoe? Kinderen de Tamboerijn weten het! Amsterdam viert 50 Jaar Bijlmer tijdens sport & speldag donderdag 17 mei aanstaande.

In het kader van hun studie Econometrie is een aantal studenten van de Vrije Universiteit het MOVE project gestart met kinderen van basisschool De Tamboerijn. In een kort project hebben zij elkaars leefwereld leren kennen en hebben de kinderen bedacht hoe zij hun eigen buurt kunnen verbeteren. Dit project heeft als doel om de kinderen te laten ontdekken dat zij de wereld kunnen veranderen.

Hoe verbeter je je buurt? Hoe breng je mensen met elkaar in contact? De kinderen uit groep 7a kwamen uit op een sport en speldag voor jong en oud. Op donderdag 17 mei kan tussen 10.00 en 12.30 lekker gesport en gespeeld worden. Sjoel je buren eruit of versla vriend en vijand tijdens een sportief potje tafeltennis, voetbal,  stormbaan of ga lekker los op het springkussen.
De kinderen van de Tamboerijn doen dit speciaal voor iedereen uit de buurt en hopen echt dat je even langskomt om mee te doen!

Datum: 17 mei 2018
Locatie: Sporthal Gaasperdam, Ravenswaaipad 5
Tijd: 10.00 – 12.30 uur
Entree: Toegang gratis

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK