Vrouwenkliniek Zuidoost: grenzeloze zorg voor vrouwen

Vrouwenkliniek Zuidoost

’Ze zijn er heel aardig en je kunt er gelijk terecht‘

Ruim 10 jaar geleden ontstond het idee voor de Vrouwenkliniek Zuidoost. Eva Robertson, gynaecoloog en een van de oprichters, vond dat zorg écht anders moest. ‘’Niet van die grootte onpersoonlijke ziekenhuizen die eng zijn en waar je vaak lang moet wachten, maar juist een kleinschalige plek waar vrouwen snel terecht kunnen voor deskundige zorg en persoonlijke aandacht.’

De gynaecologische polikliniek, die in hartje Bijlmermeer aan de oostkant bij Ganzenhoef staat, is inmiddels een bekend begrip in Zuidoost en de rest van Amsterdam. Met een klein team van vrouwen die allemaal woonachtig zijn in Zuidoost en omstreken werken ze dagelijks aan hun missie: de beste zorg voor vrouwen. Ze doen alle zorg zoals die ook in de ziekenhuizen gegeven wordt, maar dan kleinschalig en zonder ziekenhuissfeer.

Van privéklinieken wordt vaak gedacht dat ze duur en moeilijk toegankelijk zijn. Maar bij de Vrouwenkliniek Zuidoost kun je makkelijk terecht via een verwijzing van de huisarts. Volgens de huisartsen zijn ze bij de kliniek heel aardig en kun je er gelijk terecht. Dit blijkt ook te kloppen want in 2016 wonnen ze de Patiëntvriendelijkheidsprijs voor de categorie klinieken. Patiënten geven de kliniek gemiddeld een 9,4 als eindcijfer. Over de kosten hoef je je ook geen zorgen te maken want de zorgverlening valt namelijk binnen het basispakket en is dus toegankelijk voor alle vrouwen.

Meer weten over de Vrouwenkliniek Zuidoost? Ga naar www.vrouwenkliniekzuidoost.nl.

 

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK