VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes verrast Georgette uit Zuidoost met 10.000 euro en een auto

AMSTERDAM ZUIDOOST – Een grote verrassing voor Georgette uit Amsterdam Zuidoost. Zij heeft in de augustustrekking van de VriendenLoterij 10.000 euro en een auto gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Georgette onlangs met de cheque.  

Georgette is blij verrast: “Ik help graag anderen en speel mee met de VriendenLoterij voor het goede doel. Deze prijs komt dan ook als een complete verrassing! Mijn wens is om mijn rijbewijs te halen en met dit mooie geldbedrag gaat dat zeker lukken. Ik wilde ook een autootje kopen, maar toen Wolter me vroeg naar buiten te komen, bleek dat ik óók nog eens een auto heb gewonnen. Ik kan mijn geluk niet op!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Georgette uit Zuidoost is op zondag 22 oktober te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

 

Foto: Roy Beusker

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK