Vensepolder krijgt eerste SportContrainer van Zuidoost

SportContrainer

Sporten en bewegen dichtbij eigen huis, daar waar mensen zelf willen. Steeds op een andere manier. Alleen, of met een trainingsgroep. Flexibiliteit die past bij deze tijd. De nieuwe ‘SportContrainer’ sluit naadloos aan bij deze behoefte. De SportContrainer is mobiel, flexibel, uitdagend, urban en voor jong en oud. En dat allemaal in iedere wijk waar jij dat wilt.

Jong en oud in beweging
Er is een duidelijke trend te zien van ‘inrichten alleen voor spelende kinderen’ naar sporten en bewegen voor jong en oud mogelijk maken in de openbare ruimte. De invulling van de sportlocaties wordt dus ook steeds hiervoor ontwikkeld of juist voor een specifieke doelgroep.

Met de SportContrainer kunnen volwassenen survival-activiteiten doen of lekker bootcampen in hun eigen wijk. Maar ook kinderen beleven eindeloos veel speelplezier met de SportContrainer. En zelfs voor senioren zitten er met enkele eenvoudige aanpassingen oefeningen op maat in verwerkt. Oftewel met de SportContrainer kun je differentiëren op leeftijd en op sportniveau en interesse, waardoor het naadloos aansluit bij het flexibel kunnen inrichten van de sportieve buitenruimte.

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK