Still Moving! Moderne dans voor senioren in Amsterdam gaat weer van start

Dance Connects

AMSTERDAM – Voor het derde jaar op rij organiseert Stichting Dance Connects door heel Amsterdam moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder. Elke donderdag wordt er gedanst in stadsdeel Zuidoost. Wie het leuk lijkt om via moderne dans zijn of haar creativiteit te uiten en daarbij graag buurtgenoten ontmoet, is vanaf 29 januari welkom bij de Still Moving-danslessen.

Het zijn lessen vol dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen. De moderne danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig professionele muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles.

De moderne danslessen van Dance Connects worden wekelijks gegeven in de stadsdelen Centrum, Oost, West, Zuid en Zuidoost. Van 29 januari tot en met 2 februari vinden op elke locatie kennismakinglessen plaats, gratis toegankelijk voor iedereen.

 

Gratis Kennismakingsles stadsdeel Zuidoost
Datum: Donderdag 1 februari
Tijd: 10.00 – 11.30
Locatie: NoLimit, Geldershoofd 80, 1103 BG Amsterdam

Aanmelden: info@danceconnects.nl of bel Floortje op 06 1916 4926

Dance Connects
Dance Connects is een non-profit organisatie die mensen van 60 jaar en ouder in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar. De stichting organiseert activiteiten die het mogelijk maken dat zo veel mogelijk mensen van alle sociale klassen, afkomst en leeftijden op een actieve manier met moderne dans bezig kunnen zijn. Deze activiteiten zijn gericht op participatie, sociale cohesie en welzijnsbevordering.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK