Stem op Stichting Toekomst en Talent en help Zuidoost vooruit

Stichting Toekomst en Talent

Stichting Toekomst en Talent organiseert gezonde en sportieve ontmoetingen in Amsterdam Zuidoost. De stichting organiseert al 25 jaar het Schoolvoetbaltoernooi in het stadsdeel en faciliteert daarnaast de Sportcafés in het stadsdeel. Daarnaast ondersteunt zij talentvolle sporters uit het stadsdeel en organiseert voor de sportkampioenen jaarlijks een Kampioenen Parade, als blijk van waardering.

Met de donatie wilt de stichting de burgers uit het stadsdeel nog actiever betrekken bij de sportieve en gezonde ontmoetingen uit het stadsdeel. Zo is de inzet om een project te doen met ouderen uit het stadsdeel om in beweging te komen onder andere met wandelvoetbal en wellicht ook andere sporten voor senioren. Daarnaast continueert de stichting met bestaande activiteiten voor de diverse doelgroepen uit Zuidoost.

Stemmen kan via www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-toekomst-en-talent. Door te zoeken op 1103, of naar beneden te scrollen naar de stichting, kan er direct gestemd worden op stichting Toekomst en Talent. Meer informatie over de stichting kunt u vinden op www.toekomstentalent.nl.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK