Inschrijving geopend voor de Geinloop

Geinloop

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de Geinloop. De Geinloop vindt dit jaar plaats op zondag 17 mei. De voorinschrijving sluit op 14 mei. Inschrijven kan via de website van de Geinloop www.geinloop.nl/inschrijven.

De Geinloop is hét hardloopevenement over het mooiste parcours in de regio van Amsterdam, met een gezellige sfeer en faciliteiten. Alle afstanden lopen door het Gein, het prachtige natuurgebied dat Driemond verbindt met Abcoude. Het schilderachtige riviertje het Gein was al ruim honderd jaar geleden een belangrijke inspiratiebron voor kunstenaar Piet Mondriaan. Nu is het Gein een ideaal gebied voor vele amateurlopers die regelmatig hun kilometers maken in het gebied. Alle deelnemers aan de Geinloop lopen langs het Gein. Alleen de deelnemers van de vijf kilometer lopen langs Gein Noord (heen en weer). Alle overige afstanden kunnen genieten van het uitzicht aan zowel de noord- als zuidzijde van het Gein. De kidsrun voor kinderen tot en met 12 jaar voert door het dorp Driemond.

De Geinloop kent de volgende afstanden (in kilometers): 5 – 10 – 15 – 21,1 (halve marathon). Voor de kinderen van 6 tot en met 12 jaar is er een kidsrun door het dorp met afstanden van 725 en 1.450 meter.

Meer informatie over starttijden, het parcours en inschrijven kunt u vinden op de website www.geinloop.nl.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK