Start to Run bij AV Feniks

Run AV Feniks

AMSTERDAM ZUIDOOSt – Op zaterdag 10 maart om 10.00 start bij AV Feniks een cursus van 7 weken voor beginnende lopers: Start to Run. De veelzijdige trainingen vinden in een gemoedelijke sfeer plaats op de blauwe baan in het Bijlmersportpark (Nelson Mandelapark).

Fitter worden? Feniks helpt

Was jouw goede voornemen om te gaan sporten? Dan is dit je kans om in een leuke groep op een vast moment in de week de draad weer op te pakken en jezelf te verbazen over wat wij al weten: “Je kan het!” Onder begeleiding van een ervaren trainer wordt op verantwoorde wijze gewerkt aan het opbouwen van conditie en het verbeteren van de loopstijl zodat de kans op blessures wordt beperkt.

3 maart gratis proberen
Zaterdag 3 maart vanaf 10.00 uur is er een proeftraining bij AV Feniks waar ook al je vragen worden beantwoord. Kom gratis meedoen (aanmelden niet nodig) en zie dat deze cursus ook voor jou geschikt is!

Vervolg
Ben je geen beginner meer? Kijk dan op de website wat de beste groep is om fit en gezond te blijven, sneller te worden of om efficiënter te lopen door een betere techniek.

Meer info? www.avfeniks.nl

 

Foto: Leren hardlopen om bijvoorbeeld de Gaasperplasrun op zondag 10 juni te lopen! Gaasperplasrun 2016, Wilko Wieffering.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK