Reigersbos Got Talent!

Bijlmer Got Talent komt naar Reigersbos met een speciale editie: Reigersbos Got Talent! Op zaterdag 22 april zie je hier alvast welke kunsten Zuidoost allemaal in huis heeft in een spectaculaire talentenshow. Tijdens de show krijgen lokale talenten uit de omgeving kans om het publiek en een deskundige jury te imponeren en naar huis te gaan met een van de drie prijzen. De jury bestaat uit niemand minder dan Aliyah Kolf, Graziëlla Hunsel, Reanny en Glen Lodeweges.

Het podiumprogramma vangt om 12.00 uur aan en zal rond 16.00 afsluiten met de finale incl. een feestelijke afsluiter tot 17.00 uur. De eerste talenten hebben zich al aangemeld en we verwachten dan ook een indrukwekkende line-up! Denk aan acts van hoog niveau met zang en dans tot stand-up comedy en spoken word. De jury zal dan ook een lastige taak krijgen om een winnaar te kiezen. De hoofdprijs bedraagt een cheque van maar liefst €500,- euro en andere prijzen bevatten een wildcard voor de tweede ronde van Bijlmer Got Talent en een ontwikkelingstraject bij GLO Entertainment.

Deze speciale editie ‘Reigersbos Got Talent’ is een initiatief van Winkeliersvereniging Reigersbos. Zij geloven dat er nog meer ruimte is om lokale talenten een podium te geven en hebben daarom de handen ineen geslagen met Bijlmer Got Talent. De winkeliers en horecaondernemers zorgen voor een warm welkom in Reigersbos en trakteren bezoekers gedurende de show op lekkere hapjes en drankjes. Kom op zaterdag 22 april tussen 12.00 – 17.00 uur langs in Winkelcentrum Reigersbos voor bijzondere optredens en moedig lokale talenten aan!

Meedoen? Schrijf je in en show je talent!
Woon je in Zuidoost en heb je een bijzonder talent? Schrijf je in! Van 9-jarige beatboxers tot 99-jarige ballerina’s: iedereen is welkom om zich in te schrijven via de inschrijflink die op de website van Winkelcentrum Reigersbos staat (www.winkelcentrumreigersbos.nl/RGT). De inschrijvingen worden allemaal bekeken en een selectie wordt uitgenodigd om deel te nemen aan Reigersbos Got Talent.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK