Project ‘Jij bent de toekomst’

Jij bent de toekomst

Op 18 januari zal de eerste editie workshops van het project ‘Jij bent de toekomst!’ plaatsvinden in No Limit. Ben jij of ken jij iemand die er in 2020 alles eruit wil halen wat erin zit, dan mag je dit niet missen. Gedurende deze gezellig en leerzame middag ligt de focus op de toekomst van jongeren van 14 tot 19 jaar. De jongeren krijgen hier de gelegenheid om workshops te volgen, deze bieden ondersteuning bij de moeilijke keuzes waar ze op hun leeftijd al mee te maken krijgen. Daarnaast is er gelegenheid om te netwerken met succesvolle young professionals, die opgegroeid zijn in Amsterdam Zuidoost, en zijn er prijzen te winnen die ongetwijfeld in de smaak zullen vallen.

Teruggeven aan Zuidoost
De workshops zijn ontwikkeld door jongeren opgegroeid in Amsterdam Zuidoost, die graag iets terug willen doen voor de buurten waar zij vandaan komen. Ze weten dus als geen ander wat het is om in de schoenen te staan van de jeugd in Zuidoost. Dit heeft ertoe geleid dat de workshops inhoudelijk afgestemd zijn voor juist deze doelgroep. Het hoge percentage aan uitval na de middelbare school (jeugdwerkeloosheid en het niet afronden van een vervolgopleiding) en de wil om terug te geven zijn de aanleiding geweest voor dit initiatief.

Jij bent de toekomst!
De onderwerpen die tijdens de workshop aan bod zullen komen zijn sociale media, persoonlijke en talentontwikkeling en het succesvol opzetten van een eigen bedrijf. Laat deze kans niet liggen en begin met deze workshop aan je toekomst. Kom op 18 januari 2020 om 15:30 uur naar No Limit, Geldershoofd 80, 1103BG.

Vanaf 19:00 uur zijn de ouder(s)/verzorger(s) welkom om de jongeren aan te moedigen bij de prijsuitreiking en om te ondersteunen bij het netwerken.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK