Oprit S111 Muntbergweg naar A2 richting Utrecht/Amsterdam afgesloten

S111 Muntbergweg

De oprit S111 naar de A2 richting Utrecht/Amsterdam is afgesloten van vrijdag 23 november 22.00 uur tot maandag 26 november 05.00 uur. Dit betekent dat verkeer komende vanaf de Muntbergweg/AMC dit weekend niet via deze oprit naar de A2 richting Utrecht of de A9 richting Amstelveen/ Schiphol kan rijden. Verkeer wordt ter plaatse omgeleid. De extra reistijd bedraagt 5 Minuten. De afrit is wel gewoon beschikbaar.

Recent is langs de S111 Muntbergweg het voormalig restaurant La Place gesloopt (bekijk hier de time lapse video van de sloop). In het weekend van de afsluiting wordt hier langs de oprit een geheel nieuwe vluchtstrook gebouwd en afgemaakt met 4 lagen asfalt.

Omleidingen
De omleidingen worden met borden boven en langs de weg aangegeven:
– Verkeer richting A2 Amsterdam volgt de omleiding naar de oprit bij Ouderkerk aan de Amstel. U kunt ook over de A9 richting Diemen en vervolgens via de A1 richting Amsterdam rijden.
– Verkeer richting A2 Utrecht volgt de omleiding via de oprit bij Ouderkerk aan de Amstel of via de oprit bij de Meibergdreef.

Gaasperdammerweg
De werkzaamheden zijn onderdeel van het project A9 Gaasperdammerweg. Rijkswaterstaat verbreedt de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen (Gaasperdammerweg) naar vijf rijstroken per rijrichting en een wisselstrook. Door de extra rijstroken verbetert de doorstroming en daarmee de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. Rijkswaterstaat bouwt een drie kilometer lange tunnel, die zorgt voor schonere lucht en minder geluid waardoor de leefbaarheid in de omgeving vergroot. Bovenop de tunnel komt een park dat de wijken in Zuidoost met elkaar verbindt. Het werk aan de A9 Gaasperdammerweg is in 2020 klaar. In 2021 wordt het park aangelegd. De verbreding van de A9 Holendrecht – Diemen (Gaasperdammerweg) maakt deel uit van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA).

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK