Ook spreekuur voor soa-test en Sense in Amsterdam Zuidoost

AMSTERDAM ZUIDOOST – De soa-poli van de GGD op het Weesperplein, heeft ook een spreekuur in Amsterdam Zuidoost.  Elke donderdag- en vrijdagmiddag kun je van 14.00 tot 16.30 uur terecht in het OKC (Ouder Kind Centrum) Gaasperdam, Reigersbos 309. Het spreekuur is bedoeld voor jongeren onder de 25 jaar, die in Zuidoost wonen.

Wat kun je op het Sense spreekuur bespreken:
Safiera (19): ‘Ik wilde weten welke vorm van anticonceptie voor mij het beste was, en wilde hiervoor niet naar de huisarts. Hier kreeg ik een gesprek met de verpleegkundige. Samen hebben we alle opties doorgenomen. Uiteindelijk heeft de seksuologe op de soa-polikliniek mijn spiraal gezet’

Desmond (20): ‘Ik kom altijd snel klaar tijdens de seks en wilde weten wat ik hieraan kan doen. Toen ik het antwoord niet kon vinden op de website ben ik naar het spreekuur gegaan. De verpleegkundige gaf me tips en oefeningen’.

Daarnaast kun je ook komen voor:

  • een soa test,
  • een zwangerschapstest,
  • een gesprek over (ongewenste) zwangerschap en eventueel doorverwijzing naar de abortuskliniek,
  • een recept voor anticonceptie (kan in overleg met onze arts naar je apotheek gefaxt worden.).


Wil je gebruik maken van dit spreekuur?
Ga dan naar www.ggd.amsterdam.nl/afspraaksoa, ook voor het aanvragen voor een gesprek over een sense onderwerp. Kijk ook eens op www.sense.info. Is het niet gelukt een afspraak te maken, maar wil je wel graag naar het spreekuur meld je dan voor 16.00 uur bij de balie van het OKC Gaasperdam. Je hoort dan of en op welke tijd er eventueel nog plek is.

 

Heb je klachten die met een soa te maken kunnen hebben (afscheidingsklachten of pijn bij het plassen) of ben je gewaarschuwd door een sekspartner dat hij/zij een soa heeft, dan moet je afspraak maken op de soapoli op het Weesperplein.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK