Ontmoet de K-buurt in winkelcentrum De Kameleon op zaterdag 30 september

AMSTERDAM ZUIDOOST – Zaterdag 30 september organiseert winkelcentrum De Kameleon een sfeervolle braderie waarbij ook verenigingen en stichtingen uit de K-Buurt (en omstreken) zich kunnen presenteren aan het winkelend publiek.


Verenigingen en stichtingen geef je gratis op!

De winkeliersvereniging doet hierbij een oproep naar alle verenigingen om zich aan te melden voor een gratis kraam voor die zaterdag. U kunt zich als vereniging/stichting volop profileren naar de vele bezoekers die de braderie zullen gaan bezoeken. Naast een gratis kraam krijgt de vereniging de mogelijkheid om demonstraties te presenteren op een podium of gewoon naast de kraam. Het winkelcentrum zal een podium plaatsen, een goede geluidsinstallatie verzorgen alsook een presentator die het gehele programma aan elkaar zal praten. Wilt u meer leden voor uw vereniging of bent u op zoek naar vrijwilligers die de vereniging helpt? Wilt u graag uw goede doel onder de aandacht brengen bij vele mensen? Zowel voor sportverenigingen, dansscholen, koren, goede doel stichtingen etc. biedt winkelcentrum De Kameleon op zaterdag 30 september u deze springplank. Doe mee en haal snel een inschrijfformulier bij Primera in winkelcentrum De Kameleon. Ook kunt u een inschrijfformulier per mail aanvragen via dekameleon@buroruud.nl.

 

Kindervrijmarkt voor de jonge ondernemer!
Naast de braderie is er ook een kindervrijmarkt op zaterdag 30 september. Kinderen kunnen die dag van 12.00 – 16.00 uur zijn/haar tweedehands spulletjes verkopen in winkelcentrum De Kameleon. Haal snel een inschrijfformulier (bij Primera) zodat je verzekerd bent van een verkoopplekje in ons winkelcentrum. Neem zelf een kleed mee want de plekjes zijn zoals gebruikelijk op de grond.

 

Braderie van 10.00 – 17.00 uur
Naast de verenigingen en stichtingen zullen er ook vele kramen staan van waaruit De Kameleon-ondernemer en externe handelaren hun waren gaan verkopen. Naast de kramen plaatsen we een podium waarop de verenigingen zich kunnen profileren en is er een springkussen voor de kleine bezoekers. Ook staat er een schminkstand waar je kunt omtoveren tot prinses, vlinder of piraat. Gedurende de braderie zal er ook een mobiele muziekband optreden voor en sfeervolle muzikale ambiance.

 

Dus schrijf zaterdag 30 september in uw agenda want dan is een bezoekje aan winkelcentrum De Kameleon zeker de moeite waard.
Verder hopen we op vele reacties van verenigingen en stichtingen die zich deze dag op hun best willen laten zien in ons winkelcentrum.
Voor vragen kunt u bellen met Ruud Hendrikson: 06 – 51 59 12 98

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK