Bijlmer van Dennis Daniels

Dennis Daniels

Gezinssituatie: Ik ben alleenwonend en ik ben gezegend met een zoon Dynian die bij zijn moeder woont. Gelukkig heb ik goed contact met beiden.

Hobby’s: Ik heb diverse hobby’s die ik af en toe uitoefen zoals de kleine luchtvaart: ik ben privé piloot van eenmotorige vliegtuigen tot en met 2000 kg. Er zijn zoveel mooie dingen op de aarde te bewonderen vanuit de lucht! Daarnaast houd ik van muziek en bespeel graag piano en basgitaar. Gezondheid is ook een hobby. Ik houd mij onder de naam Daniels Nutrigeneeskunde bezig met natuurlijke medicijnen, voeding en pijnbestrijding. En tenslotte sport: ik doe aan fitness, vechtsporten en wandelen.

Waarmee verdiende je je eerste geld?
Ik herinner mij dat ik mijn eerste geld verdiende bij Albert Hein in Kraaiennest als vakantiekracht zodat ik mijn muziekinstrumenten kon kopen.

Wie zou je weleens willen ontmoeten?
Ik heb niet een specifiek persoon die ik wil ontmoeten. Heel fantastisch zal voor mij zijn iemand te ontmoeten die deze wereld in een wereld kan veranderen waar wij met ons allen gezond, vreedzaam en in harmonie kunnen leven. En waar dieren ook een beter bestaan hebben.

Waarvoor kunnen ze je s nachts wakker maken?
Lekker eten en met vakantie gaan naar diverse landen of eilanden met vooral mooi weer.

Beste boek of film?
Dat heb ik niet. Ze hebben allemaal sterke kanten. De meeste boeken en films van mij zijn educatief.

Wat wil je nog doen voor je dood?
Een wereldreis maken na heel succesvol te zijn door een unieke dienst te leveren of een product te lanceren op de markt voor health & wellness van mens en dier.

Wat is je levensmotto?
De beste manier om jezelf op te vrolijken is door iemand anders op te vrolijken, want het leven is als een happy meal; je moet eruit halen wat er in zit.

Wat is de mooiste plek in Zuidoost?
De mooiste plek in Zuidoost is mijn eigen woonplaats Reigersbos en omgeving, inclusief de Gaasperplas. 23 juni 2018 heb ik samen met mijn geweldige team het festival Los in Reigersbos georganiseerd. Als initiatiefnemer van dit festival ben ik erg trots dit te kunnen realiseren op de mooiste plek van Zuidoost.

Wat zou je veranderen als je de baas was Amsterdam Zuidoost?
Ik zou heel graag ervoor zorgen dat Zuidoost er veel schoner uitziet. Ook zou ik ervoor zorgen dat er gezonde biologische restaurants zich komen vestigen in Zuidoost, ook voor vegetariërs. Daarnaast zou ik willen dat de complementaire geneeskunde meer bekendheid krijgt zodat de mensen in Zuidoost gestimuleerd worden om hun gezondheid te verbeteren.

Mooiste herinnering aan Zuidoost?
Dat ik in 1985 in de flat Huigenbos kwam wonen met mijn oma en tantes. Ik kwam kersvers uit Curaçao en was voor het eerst in Nederland. Ik had het gevoel dat ik in een hotel zat vanwege de hoogbouw. Het uitzicht op het groene gebied met de hoge bomen was zo mooi en ik vond het geweldig om de metro te pakken bij metrostation Bullewijk.

Omschrijf jouw Amsterdam Zuidoost in 3 woorden.
Divers, cultuurrijk en prachtig.

Wat vind je van Bijlmer&Meer?
Bijlmer&Meer is een krant die de schoonheid van het stadsdeel en ook de goede kanten van de bewoners benadrukt. Dat vind ik een fantastische zaak, ga zo door!

 

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK