Ondernemer Martin Ong-A-Kwie, Yemayá’s Vegan Corner

Ondernemer Martin Ong-A-Kwie (39), besloot vorig jaar om samen met zijn broer en schoonzus een eigen onderneming te starten. Op 1 maart vorig jaar openden zij de deuren van Yemayá’s Vegan Corner. Een plan dat al enige tijd bestond en waarvan de bedoeling was om deze in Suriname uit te werken. Echter werd hun een mooie kans aangeboden, waardoor zij besloten Yemayá’s Vegan Corner op te starten in Reigersbos.

1 maart 2020 openden Yemayá’s Vegan Corner zijn deuren.

Het doel is om de gemeenschap meer kennis te laten maken met de vegetarische keuken. En daarnaast een ieder ook bewuster te maken in hun keuze voor goede en gezondere voeding. Met Yemayá’s Vegan Corner willen we de ‘vegan lifestyle’ onder de aandacht brengen, omdat daar nog weinig aandacht voor is binnen de algemene gemeenschap.”

Yemayá is gekozen en afgeleid van de Afrikaanse godin van de zee,Yemayá. Zij staat symbool voor harmonie, empowerment en verbondenheid. Ook laat zij op een positieve manier zien dat er veel bereikt kan worden met weinig. De huidige corona crisis was wel even een tegenslag; maar doordat wij hier vrij snel op hebben ingespeeld, hebben wij ons hoofd als ondernemer gelukkig boven water weten te houden.”

De kracht van dienen is, om mensen goed te laten voelen. Zorg er daarom voor dat als je wilt gaan ondernemen; je een leuk idee hebt waar je zélf honderd procent achter staat. Doe goed onderzoek en wees op alles voorbereid. Als je jouw plan goed kunt overbrengen, je doelgroep kunt bereiken en ook weet te overtuigen dan komt het wel goed. Volg je gevoel, wees positief en denk altijd vanuit mogelijkheden”, vertelt de ondernemer.

De onderneming bestaat nog maar net een jaar en heeft al een 5-sterren onderscheiding ontvangen via het vegan platform “Happy Cow”. Yemayá’s Vegan Corner is wijkgericht begonnen met ondernemen, maar mede door sociale media is zij tot grote verrassing gegroeid tot een landelijk begrip.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK