OBA Reigersbos en OBA Bijlmerplein zijn weer open

De OBA vestigingen Bijlmerplein en Reigersbos zijn per dinsdag 19 mei weer open voor het terugbrengen en lenen van boeken en andere materialen. Beide vestigingen zijn drie dagen per week tussen 10:00 en 16:00 uur geopend. Ook op 12 andere OBA-locaties in de stad kunnen leden met een mandje de vestiging in voor een verse lading leesvoer. Op oba.nl/open staan alle beschikbare locaties en openingstijden vermeld.

Veilig naar de OBA
Vanwege de veiligheidsmaatregelen kunnen bezoekers nog geen gebruik maken van de computers, toiletten, horeca en leestafels. Voor het inleveren, uitzoeken en lenen van de materialen krijgt iedereen een schoon mandje en kunnen de handen met reinigingsgel worden gedesinfecteerd. Ook hebben alle beschikbare OBA-locaties een speciale looproute en stickers aangebracht die bezoekers wijzen op het 1,5 meter afstand houden. Ingeleverde boeken worden 72 uur in quarantaine gehouden voordat ze teruggezet worden.

OBA Bezorgservice 67+
Speciaal voor 67 plusleden is er de OBA Bezorgservice, waarbij onze leden op verzoek een boekenpakket thuis krijgen thuisbezorgd. Thuis genieten van online lees-, kijk- en luisterplezier kan ook: op oba.nl/online staat ons complete aanbod voor alle Amsterdammers.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK