Nieuw seizoen moderne dans voor 60-plussers

moderne dans

Op 10 september gaat het nieuwe dansseizoen van Stichting Dance Connects van start. Dansliefhebbers van 60 en ouder kunnen weer terecht voor een les moderne dans vol ontmoeting en beweging. De eerste week van 10 tot 15 september zijn er kennismakinglessen: u kunt dan gratis meedoen.

Moderne dans voor iedereen
Moderne dans is een dansvorm waarbij expressie centraal staat, maar is er ook aandacht voor techniek. Er wordt niet in één specifieke stijl les gegeven. De lessen zijn hedendaags met elementen uit klassieke dans, jazz, afro, latin en hiphop. Naast verschillende danstechnieken leren deelnemers ook improviseren. De lessen zijn actief en gezellig, er wordt elke week gezamenlijk een kopje thee gedronken. Daarbij hebben de professionele dansdocenten oog voor ieders mogelijkheden: met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen.

Over Dance Connects
Stichting Dance Connects is een non-profit organisatie die mensen van 60 jaar en ouder in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar. De stichting organiseert activiteiten die het mogelijk maken dat zo veel mogelijk mensen van alle sociale klassen, afkomst en leeftijden op een actieve manier met moderne dans bezig kunnen zijn. Deze activiteiten zijn gericht op participatie, sociale cohesie en welzijnsbevordering.

Wekelijkse dansles stadsdeel Zuidoost
Donderdag van 10.00 tot 11.30 bij NoLimit Geldershoofd 80, 1103 BG Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.danceconnects.nl.

Nieuwe lessen
Vanaf oktober kan men deelnemen aan drie nieuwe lessen, waaronder ‘Slow Flow’, speciaal voor minder mobielen. Deze les gaat plaatsvinden bij Eben Haëzer in Zuidoost, Wisseloord 219.

 

Foto: Kim Doeleman
Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK