Life Skills biedt gratis huiswerkbegeleiding en meer..

Life Skills biedt voor succesvol burgerschap ondersteuning aan jongeren tussen de 10-18 jaar in Zuidoost. De jongeren krijgen huiswerk- en studiebegeleiding, personal coaching en trainingen en workshops ter bevordering van hun persoonlijke ontwikkeling, toekomstperspectief, algemene kennis en levensvaardigheden. “We zijn ervan overtuigd dat we jongeren, met begeleiding op maat, in hun kracht kunnen zetten.

Als zij in hun kracht zitten, dan zijn ze weerbaar en durven zij regie te nemen over hun leven. Tegelijkertijd hebben zij kennis nodig over de mogelijkheden die zij kunnen bewandelen om een positie in te nemen in de samenleving, welke past bij hun talenten, wensen en ambities. Hier helpen wij de studenten, met veel passie mee”, Moenira Luqman, oprichter.

Met deze aanpak zet Life Skills zich in voor gelijke kansen voor jongeren in Zuidoost voor succesvol burgerschap.
Diensten
– Huiswerkbegeleiding voor klassieke vakken zoals wiskunde, scheikunde, maatschappijleer en Nederlands.
– Studiebegeleiding bij bijvoorbeeld leren, plannen, profielwerkstuk opstellen en schrijven.
– Workshops en trainingen zoals timemanagement, solliciteren, weerbaarheid, debatteren.
Dagen, tijden en locatie voor huiswerkbegeleiding
Vrijdag van 13:00 – 18:30 uur en zaterdag van 11:00 – 14:00 uur zijn leerlingen voor huiswerkbegeleiding welkom bij Life Skills, Bijlmerdreef 101 Amsterdam, nabij station Bijlmer Arena. Van maandag tot en met donderdag is ondersteuning online mogelijk.

Vragen of inschrijven
Vragen kunnen gesteld worden via www.lifeskills.fun, info@lifeskills.fun of 0611103153

Dit initiatief kan jouw hulp gebruiken!
Vrijwilligers die samen met Life Skills jongeren willen begeleiden bij hun studie en persoonlijke ontwikkeling zijn meer dan welkom!

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK