LIFE AFTER KWAKU *advertorial

Na het populairste ( en maar liefst 4 weken durende ) zomerfestival van het jaar, het Kwaku Summer Festival, valt er altijd een onwennige stilte, waarbij er in de weekenden weinig vergelijkbaars (met de weken ervoor) te doen is. Daarom is na de eerste (vrijwel uitverkochte) editie van Life After Kwaku  ( 2019 ) nu besloten besloten wederom in samenwerking met Paradiso om het mega event, genaamd LIFE AFTER KWAKU te organiseren in Nederlands bekendste poptempel Paradiso.

Bereid je voor op een gigantisch feest, zoals je gewend bent van de populaire events als The Challenge Reunion, Memorize, Nothing But A Party en Going Back 2 My Roots op The `Partycrew Stage op Kwaku, maar ook de veelzijdigheid van de diverse stands, zoals je ze op het Kwaku Festival ziet/zag ga je terugzien op VRIJDAG 16 SEPTEMBER in Paradiso Amsterdam, tijdens LIFE AFTER KWAKU.
Music, Food, Culture, Lifestyle and pleasure of all kinds.

De muzikale line-up liegt er niet om.
Alle 3 areas van Paradiso zullen worden benut.
Er is een main area (de KWAKU AREA) me live on stage o.a. niemand minder dan Nederlands populairste Surinaamse band LA ROUGE, voorafgegaan door die andere top band COMBINATIE 16 en afgewisseld door DJ ORLANDO en DJ PAC.

Er is een basement area ( de MEMORIZE AREA) met o.a. DJ FRANCK, DJ MELDEVO, DJ GILLY GONZALES, DJ IRWAN, DJ CLIFFHANGER, KID MC. Hier zullen alle lekkere old school hitjes en later lekkere soul ballads worden gedraaid, zoals je ze gewend bent van het populaire event MEMORIZE.

Er is ook een CHILL OUT AREA, waar je lekker kunt bijkomen, bijkletsen en slenteren langs eventuele extra stands met leuke artikelen.

Kortom……..LIFE AFTER KWAKU in PARADISO AMSTERDAM op VRIJDAG 16 SEPTEMBER wordt GROOTS.

Check voor tickets  en meer info op www.paradiso.nl of op www.meg-events.nl.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK