Jongeren maken KbuurtTV

Sind kort is KbuurtTV van start gegaan. KBuurtTV is het programma door en over de bewoners van de Kbuurt. In elke aflevering krijgt u te zien wat er leeft in de verschillende buurtjes van Kraaiennest. Naast informatie, geeft het platform ook jongeren in Kraaiennest de gelegenheid hun skills te ontwikkelen en voor de buurt in te zetten.

Elvis Fresh, actieve bewoner bij Hart voor de K-buurt en daar de drijvende kracht achter KbuurtTV, zegt: ‘’met mijn ervaring van AT5 is het super leuk om met de jongeren van de buurt aan de slag te gaan’’.

Suggesties voor inhoud en eigen filmpjes van buurtbewoners zijn altijd welkom. Het YouTubekanaal is te bereiken via de website www.kbuurt.tv. KbuurtTV is ook op SALTO te zien. Filmpjes en berichten voor KbuurtTV kunnen gezonden worden via WhatsApp 0615386549 of 1104tvchannel@gmail.com.

Hart voor de Kbuurt ziet een belangrijke rol voor zich als buurtplatform om informatie over de buurt door de buurt heen te laten gaan. KbuurtTV past daarin. Zo zijn er daarnaast ook de website www.1104enzo.nl, Instagram, Facebook en het wekelijkse inloopuurtje iedere donderdag van 17:00 – 19:00 in Buurthuis Bonte Kraai waar alle buurtbewoners welkom zijn.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK