Jonge kunstenaars uit Amsterdam-Zuidoost brengen het Zandkasteel tot leven.

Jonge kunstenaars uit Amsterdam-Zuidoost brengen het Zandkasteel met hun eigen fantasie tot leven tijdens de Wonam tekenwedstrijd.

Basisschoolleerlingen uit ons stadsdeel mochten in een vrije opdracht voor de bovenbouw en een kleurplaatopdracht voor de middenbouw hun creativiteit de vrije loop laten gaan om hun versie van het gebouw op papier te zetten.

Een vakkundige jury bestaande uit de architect van het gebouw, Max van HuutTanja Jadnanansing , Maarten Feilzer, Nicoline Vis, Munir De Vries, Sigrid van Essel en Carolyn van Duijvendijk bogen zich over de inzendingen en wezen Reynessi Wilson, Johanna Wang en Elisabeth Joy van de basisscholen de Rozemarn en de van Houteschool aan als winnaar.

Op dinsdag 8 december werd het een onvergetelijke dag voor deze kunstzinnige leerlingen tijdens de onthullingsceremonie in het Zandkasteel. Ze kregen een rondleiding door het gebouw van de artchitectMax van Huut en hun werken worden vereeuwigd in het grootste gebouw van Amsterdam dat staat in ons mooie stadsdeel.

 

De foto is van EAS Fotografie

 

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK