Johan Cruijff ArenA podium voor werk en stages

Johan Cruijff ArenA

Tijdens de 10e jubileumeditie van de Career Xperience zijn weer diverse, grote werkgevers aanwezig met vacatures, bijbanen én stageplekken voor werkzoekenden uit de regio groot Amsterdam en omstreken.

Op vrijdag 30 november tussen 10:00 en 16:00 uur zal in de Johan Cruijff ArenA een platform van werkgevers, opleiders en werkzoekenden worden gecreëerd, waar je snel in contact kunt komen met bedrijven die op zoek zijn naar (veel) nieuwe medewerkers. De beurs richt zich op werkzoekenden met een (v)mbo én hbo niveau en is bedoeld voor mensen van alle leeftijden.

Naast werkgevers zijn er ook verschillende interessante partijen aanwezig die je verder kunnen helpen op de arbeidsmarkt. Zo zijn er CV dokters, Linkedin adviseurs en zijn er diverse workshops te volgen van bijvoorbeeld Monsterboard.

Voor alle bezoekers is de toegang gratis en hoeft men zich niet vooraf of ter plekke te registreren, maar kan iedereen gewoon in- en uitlopen wanneer men wilt. Openingstijden van de Career Xperience zijn 10:00 tot 16:00 uur. Ingang via de hoofdentree van de Johan Cruijff ArenA.

Meer informatie is te vinden op www.careerxperience.nl.

 

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK