In Amsterdam Zuidoost heeft een bijzonder huis!

Doodgaan doe je alleen, sterven doe je samen. Sterven is geen seconde werk, het is een betekenisvolle laatsten levensfase vaan je en vorm voor kan vinden, een levenskunst.

Samen met een kleine groep vrijwilligers en een team van verpleegkundigen bieden wij een huis voor alle Amsterdammers om in de laatste fase van het leven te zijn, omringd door warmte, wijsheid, vrijheid en deskundigheid.

Juist deze aandacht geven wij graag met liefdevolle groep vrijwilligers, juist zij bieden onze bewoners die warmte.
Om die goede zorg te kunnen blijven geven moet ons team van vrijwilligers groeien, vandaar deze dringende oproep.
Wij zoeken mensen met compassie die graag in gezamenlijkheid, onze gasten en dierbaren willen omringen met liefdevolle zorg. Wat is zorgen in een hospice: Je helpt ons mee met de zorg van onze gasten, maar ook zorg je voor de familie en naasten van onze gasten. We zoeken dan ook mensen in de zorg, als gastvrouw of kok. Maar ook in de tuin, huishouden… Je krijgt van ons een prachtige opleiding en zorgvuldige, professionele begeleiding.

Een hospice is een liefdevol huis waar iedereen welkom is in de laatste fase van het leven om met warme zorg samen met familie en vrienden dat laatste stukje van het leven te delen. Zij allen zijn van harte welkom, wanneer de zorg thuis of in het ziekenhuis niet meer mogelijk of wenselijk is. Bij ons krijgt iedereen ruimte om bij het proces van sterven en afscheid nemen, op zijn of haar wijze met eigen tradities, gewoonten en rituelen, dit leven af te ronden.

Voor dit huis hebben wij steun nodig, veel mensen, veel middelen en veel inzet, maar ook steuntjes in de rug op welke wijze dan, ook worden warm ontvangen. Wordt vrijwilliger of denk met ons mee……….
Donaties zijn van harte welkom neem dan contact op met ons team via coordinator@hospiceamsterdamzuidoost.nl of doneer via onze site: hospiceamsterdamzuidoost.nl

Hoop het van harte op jullie betrokkenheid Team Hospice Zuidoost
020 765 1800
info@hospiceamsterdamzuidoost.nl

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK