Hoe goed ken jij Amsterdam Zuidoost?

Zuidoost

Op zaterdag 15 september vindt de derde editie van 24H Zuidoost plaats. Ervaar, proef en leer wat dit stadsdeel te bieden heeft en bezoek plekken die normaal gesloten zijn voor het publiek. Of je nu creatief of sportief bent, van muziek, architectuur of lekker eten en drinken houdt, laidback of leergierig bent, met meer dan 45 activiteiten is er voor iedereen wat te beleven. 

Oma Ietje is het bruisende festivalhart. Hier vind je alle informatie en gouden tips om er een geslaagde dag van te maken. Om 12:00 kunnen sportievelingen aansluiten voor een brunch en gymnastiek. En vanaf 14:00 kun je genieten van liveoptredens van de muzikale sensaties Kingston Soul, Amartey en CC Project. Bij het buitenpodium staan foodkraampjes en foodtrucks.

Volg een lesje rooftop yoga (jawel, boven op het dak van de nieuwe club Jack), leer de fijne kneepjes van het cocktail shaken in de bartenderschool, volg een dansworkshop in het Bijlmerparktheater, probeer te ontsnappen uit de escape room van het Holiday Inn Express Arena Towers, test je kennis over de Bims tijdens de Bijlmer geschiedenisquiz, leer hoe je Groene Liefde maakt en sluit af met een Surinaams feestje. Frans van der Avert, CEO Amsterdam Marketing (initiatiefnemer van 24H): ‘Net nieuw of al 50 jaar inwoner van Amsterdam Zuidoost, tijdens 24H is er voor iedereen iets nieuws te ontdekken.’

Ook voor de kids valt er genoeg te beleven. Zo zijn er toffe theater- en danslessen, kunnen de kleintjes luisteren naar de rappende voorlezer of leren waterspuiten bij de brandweer. Creatievelingen kunnen strips tekenen of meedoen met de Surinaamse kookworkshop. Voor de kinderen die mogen opblijven presenteert Jeugdtheaterschool Zuidoost  een bijzondere, nachtelijk voorstelling op een spannende plek.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.iamsterdam.nl/24H, sla je favorieten op en plan jouw persoonlijke route.

 

24H Zuidoost

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK