Heb je een idee? Deel het met ons DB!

DB

Wat is het beste voor Zuidoost? Om daar achter te komen, gaat het Dagelijks Bestuur (DB) van stadsdeel Zuidoost maandelijks in gesprek met bewoners en ondernemers. Om te beginnen op donderdag 21 maart. Heeft u een idee voor uw buurt? Deel het dan met Dirk de Jager, Tanja Jadnanansing of Jakob Wedemeijer. De drie bestuurders gaan elk hun eigen gebied in. Elke maand zitten zij op een andere plek. Het DB is nieuwsgierig naar de ideeën om uw flat, straat, plein of parkje mooier, fijner en leefbaarder te maken. Op deze manier moeten we met elkaar van Zuidoost een betere en fijnere plek van te maken om te wonen en te werken.

Want u weet als geen ander wat nodig is om Zuidoost een mooiere en fijnere woon- en werkplek te maken voor ons allemaal. Wilt u vertellen wat goed gaat in uw buurt? Dat kan met de DB’er voor uw buurt, op donderdag 21 maart tussen 17.30 en 19.00 uur. Voor Bijlmer Oost (EGK-Buurt) en Amstel III en ArenAPoort  kunt u in gesprek met Dirk de Jager. Dit is in de OBA Ganzenhoef in het CEC gebouw, Bijlmerdreef 1289. Jakob Wedemeijer is portefeuillehouder voor Bijlmer Centrum (FDH-buurt, Venserpolder, Vogeltjeswei en Amsterdamse Poort). U kunt met hem in gesprek in de OBA, Bijlmerplein 393. Voor Gaasperdam en Driemond kunt u in gesprek met Tanja Jadnanansing. Zij is aanwezig in buurthuis Holendrecht, Holendrechtplein 38.

Meer informatie
Elk gesprek duurt ongeveer tien minuten. Als u langs wilt komen, wilt u zich dan vooraf aanmelden? Dat kan tot dinsdag 19 maart via bestuursondersteuning.sdzo@amsterdam.nl. Zet uw telefoonnummer erbij en schrijf over welk onderwerp u het wilt hebben. Dan kan de DB’er zich goed voorbereiden. Dirk, Tanja en Jakob staan te trappelen om de buurt in te gaan. ”We horen graag wat er leeft en hoe we samen voor een nog beter Zuidoost kunnen zorgen. Heeft u een idee? Deel het met ons!”

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK