Gratis ArenA stadiontour voor bewoners Zuidoost op Burendag

De Johan Cruijff ArenA trakteert op Burendag 2023 maar liefst 1000 Amsterdam Zuidoost bewoners op een gratis stadiontour! Op zaterdag 23 september is het stadion van 17.00 tot 21.00 uur speciaal voor hen gereserveerd. Wees er snel bij want vol is vol! Aanmelden kan via deze link of door de QR-code te scannen.

De ArenA stadiontour van ruim een uur gaat langs alle hoogtepunten in de ArenA, zoals de Ajax kleedkamer. Bewoners lopen als een echte prof via de spelerstunnel naar de plek waar het allemaal gebeurt: het veld, de dug-outs en de hoofdtribune. In de Ajax Gallery of Fame staan de vele prijzen van Ajax en komen bewoners meer te weten over de grootste Ajacied aller tijden: Johan Cruijff.

Bewoners kunnen via deze ArenA Burendag pagina een timeslot selecteren voor twee personen en ontvangen via de mail de digitale tickets.

ArenA trots onderdeel van Zuidoost

De Johan Cruijff ArenA is er trots op deel uit te maken van Amsterdam Zuidoost en voelt zich verbonden met het gebied en haar bewoners. In vervolg op de drukbezochte ArenA open dag voor buurtbewoners vorig jaar doet de ArenA nu mee met Burendag.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK