Funchella indoor kids festival

Funchella

Op 20 oktober wordt Borchland Amsterdam omgetoverd tot een groot kinderparadijs met optredens van verschillende artiesten, workshops, activiteiten en foodstands. Een greep uit het aanbod tijdens het festival zijn optredens van de artiesten Chivv, Joey AK, Rarko en Aliyah. Daarnaast kun je genieten van de muziek van dj’s, workshops en eten.

Leer tijdens verschillende workshops slijm maken, de laatste voetbaltrucs van Orry Promes en dansmoves van Glo Entertainment. Spring je rot in het springkussen park, laat je haar invlechten of lak je nagels bij de beauty corner van Fancy Palace, deel panna’s uit tijdens de pannakooi wedstrijden of laat je schminken als Elsa van Frozen of Spiderman. Ook kan je gamen in de FIFA game corner powered bij My Brand.

Dorst en trek gekregen? In de foodcorner is veel lekkers te vinden. Ook wordt er tijdens het festival een loterij georganiseerd waarbij men grote prijzen kan winnen. De volledige opbrengst van deze loterij zal worden gedoneerd aan de stichting Het Vergeten Kind.

Wil jij kaarten voor Funchella winnen? Doe mee met de lezersactie van Bijlmer&Meer! Maak de volgende zin af: ‘’Ik lees de Bijlmer&Meer krant omdat…’’. Meedoen kan door jouw antwoord te mailen naar lezersactie@zuidoostenmeer.nl onder vermelding van Funchella. Gewoon kaarten kopen? Kaarten zijn verkrijgbaar via www.funchella.nl.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK