Fringe Buurtsuper goes Bijlmer

Fringe Buurtsuper

De Fringe Buurtsuper, het gratis pop-up festival van Amsterdam Fringe, strijkt op zaterdag 8 september neer in en rondom het Bijlmer Parktheater. De Buurtsuper redefines Fringe zoals dat alleen in de Bims kan. Hier laat je je verrassen door te gekke en inspirerende optredens van jonge theatermakers en artiesten uit Zuidoost of kom alvast voorproeven van de voorstellingen die tijdens Fringe Festival te zien zijn. Shamiro van der Geld, de nieuwe Nachtburgermeester van Amsterdam, opent het programma en Hoofdletter 3 (Gerson Main, Tijdelijke Toon en Nicole Kaandorp) host het event.

Wat betekent ‘Fringe’ (letterlijk ‘rafelrand’) binnen de context van de Bijlmer? Met thema’s als gender en seksualiteit, kleur, afkomst en empowerment? Laaf je aan gratis optredens van Pink Oculus, Liloe Rix, en Planet AiRich of bezoek een van de voorstellingen BOYS WON’T BE BOYS, Black Privilege of Don’t Worry Be Yoncé.

Tenslotte wordt de nacht weggedanst met de House of Vineyard. Ook aanwezig: food door Yvette’s Kitchen, drinks door Juiciety & een rollerdisco! Kijk voor meer informatie op www.amsterdamfringefestival.nl.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK