Finaleweekend voor AV Feniks

AMSTERDAM ZUIDOOST – 16 september was finaleweekend voor Feniks: de pupillen teams hebben het allemaal supergoed gedaan op de regionale pupillenfinale en de jongensteams D- en C-junioren werden 9e en 12e van Nederland in de landelijke finale.

Pupillenteams winnaars in Edam
De Feniks-pupillen waren de grote winnaars bij de regionale finale van de pupillencompetitie. Er werd in teams gestreden in een meerkamp met de onderdelen Bal, Kogel, Hoogspringen, Verspringen en Sprint. Jayden, Joey, Sohaib, Thierry en Eljahro, Riley, Mees, Ryan, Denzel en Jahnairo, Veronique, Joanne, Aiko en Chevelle, Ticiano, Aristide, Thom, Ben en Titus: iedereen stond met zijn of haar pupillenteam op de hoogste trede van het podium! Eljahro Philipsen, Chevelle Brown en Titus Narty werden individueel eerste in de meerkamp.

 

C- en D-junioren in de landelijke finale in Groningen
Twee van de jongensteams van Feniks hadden zich bij de beste 12 teams van hun competitie geplaatst. Totaal deden 200 D-teams en 160 C-teams mee aan de competitie. De landelijke finale van de eerste 12 teams was in Groningen. Het regende soms heel erg hard en lang. De baan en middenterrein was nat en zompig, en toch haalden de teams goede resultaten. De C-junioren werden 12e, de D-junioren 9e van Nederland.


Agenda
Op 7 oktober is het Clubkampioenschap bij Feniks. Voor iedere categorie jongens en meisjes wordt een clubkampioen gekroond. Op 27 december is het jaarlijkse Kerstwerpen: de 3e kerstdag werpwedstrijd. Onderdelen: Kogelslingeren, Discus, Kogel. Atleten uit heel Nederland doen mee aan deze wedstrijd.

 

Ook een super enthousiaste pupil, junior of senior?
Kom een keer meetrainen bij Feniks in het Bijlmersportpark. Kijk op www.avfeniks.nl.  Wanneer je recreatief wil hardlopen ben je bij Feniks aan het juiste adres. AV Feniks: met plezier sterk en vooruitstrevend.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK