Het Danspaleis: ‘Dansen verleer je nooit!’

Dans- en muziekliefhebbers uit Amsterdam Zuidoost en omgeving opgelet: het Danspaleis komt er weer aan!

Het Danspaleis is een rondreizend theatraal mini-evenement voor ouwelui en iedereen die van swingen houdt. Van tranentrekkers tot polonaise en van Engelse wals tot rock-en-roll. Een bevlogen PD (PlatenDraaier) trekt de ouwe krakers uit de koffer, zoals Johnny Hoes, Louis Prima en Doris Day. Met een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, feestelijk decor en gastvrouwen en -heren geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50 is het Danspaleis altijd een bal.

Het Danspaleis, opgericht in 2012, draait ongeveer 120 edities per jaar en wordt ingehuurd door zorgcentra, bedrijven, buurtlocaties en festivals om samen met ouderen een feest te vieren. IJkpunten zijn Amsterdam en Rotterdam, maar uiteindelijk wil het Danspaleis heel Nederland laten dansen!


‘Dansen verleer je nooit!’

Oprichtster Suna Duijf draaide al als DJ van voetbalkantine tot Paradiso. In 2004 werd ze gevraagd om te draaien op de 75ste verjaardag van de moeder van een vriendin. Ze ging met haar in gesprek en besefte dat ze vooral de muziek wilde horen van toen zij zelf jong was. En dat bleek een succes: vanaf de eerste plaat stond iedereen op de dansvloer: jong en oud!


Praktische Informatie

Ook dansen en zingen zoals vroeger? U bent van harte welkom bij deze vrolijke middag!

Datum: Dinsdag 10 oktober 2017
Tijd: 15.00 tot 17.00u
Locatie: Buurthuis Holendrecht, Holendrechtplein 38, Amsterdam
Entree: Gratis

Na deze editie zal de Danspaleis karavaan verder trekken langs de verschillende zorg- en buurtlocaties in Amsterdam. Kijk in de agenda voor de andere data: www.hetdanspaleis.com.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK