Feestje in OBA Bijlmerplein!

OBA Bijlmerplein

Op zaterdag 10 november om 15:00 presenteert Bijlmerbewoner van het eerste uur Mildred Luijdjens haar nieuwe jeugdboek, Mamby.

Het zal een gezellige middag worden, vol verrassingen. Iedereen die nieuwsgierig is en graag wil weten waar het boek Mamby over gaat, mag komen zitten op de grote trap van de OBA Bijlmerplein. Kinderen en hun ouders, opa en oma, tante of oom, juf of meester zijn van harte welkom om kennis te komen maken met de makers van het boek. Er is muziek en de schrijfster zal een stukje voorlezen uit haar boek. Natuurlijk krijg je ook de kans om het boek te kopen, waar zij dan speciaal voor jou een stukje in zal schrijven.

Toegang is gratis, maar stuur wel even een mailtje naar info@millanguage.nl om te laten weten met hoeveel mensen je komt. OBA Bijlmerplein is gevestigd op Bijlmerplein 393.

Over de schrijfster
Mildred Luijdjens is Bijlmerbewoner van het eerste uur. Dit is haar eerste boek. Het speelt zich af in de omgeving waar ze met veel plezier is opgegroeid, in een tijd dat kinderen nog ongestoord konden buitenspelen. De Bijlmer bestaat nu 50 jaar en hoewel het er niet meer zo uit ziet als vroeger, is het er nog altijd even gezellig. Helaas denken veel mensen bij het horen van de naam Bijlmer gelijk aan de vliegramp op 4 oktober 1992. De schrijfster heeft dit van heel dichtbij meegemaakt. Ze heeft deze gebeurtenis verwerkt in haar boek, omdat ze vindt dat we deze dag nooit meer mogen vergeten.

Mamby
Foto: voorkant boek (copyright Mildred Luijdjens)

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK