De fascinerende wereld onderwater

De wereld onderwater is fascinerend en heeft grote aantrekkingskracht op de mens. De onderwaterwereld is nog maar voor 20% ontdekt en de duiker geniet daarom nog steeds van een onbedorven stukje flora en fauna. Geen drukte of stress, geen mobiele telefoon, geen lawaai, alleen het  geluid van je eigen ademhaling. Het ‘onderwater zijn’ werkt heel rustgevend.

De duiksport is wereldwijd een van de snelst groeiende sporten, deze (ont)spannende sport is voor iedereen, vanaf 10 jaar tot … jaar, voor iedereen die normaal gezond is.

 

Al jaren is in het Optisport – Bijlmer Sportcentrum aan het Anton de Komplein 157 in Amsterdam Zuidoost, de duikvereniging McDive gevestigd. De duikvereniging McDIVE ontplooit veel activiteiten op het duikgebied, zoals o.a. regelmatig duiken in Nederland of daarbuiten, apres-dive activiteiten zoals een BBQ of een hapje en een drankje en andere duik gerelateerde activiteiten. Leden van duikvereniging McDIVE kunnen elke zaterdagmiddag, van 17.00u tot 18.30u. gebruik maken van het ‘grote’  bad in het Bijlmer Sportcentrum om te zwemmen, te duiken, deel te nemen aan speciale trainingen. Er is geen enkele vorm van ‘moeten’ bij McDive maar je bent wel altijd welkom.

 

Bent u reeds in bezit van een duikbrevet en op zoek naar een gezellige en relaxte duikvereniging om regelmatig mee te gaan duiken of wil je al jaren je duikbrevet halen om ook te genieten van de onderwaterwereld, dan ben je bij ons aan het goede adres.

 

In samenwerking met de PADI 5-sterren duikschool, Scuba Education Amsterdam, kunnen alle duikopleidingen gevolgd worden van beginner tot Instructeur. De PADI duikopleidingen worden gekenmerkt door zeer hoge kwaliteit en veiligheid en deze brevetten zijn wereldwijd erkent. De leden van de duikvereniging McDIVE genieten een korting bij deelname aan de duikopleidingen.

 

Kom zaterdags eens vrijblijvend langs, tussen 12.30u en 15.00u, om kennis te maken.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK