EURO 2020 komt naar Amsterdam en jij kunt erbij zijn!

EURO 2020

Tijdens EURO 2020 is er in Amsterdam van alles te beleven. Natuurlijk zijn er de vier wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA, maar er is meer. Op allerlei plekken in de stad verzamelen fans en worden side-events georganiseerd. Om dit goed te organiseren is de Gemeente Amsterdam nog op zoek naar vrijwilligers.

Voor de diverse en unieke gebeurtenissen is Amsterdam op zoek naar City Hosts. Elke voetbalfan moet zich tijdens EURO 2020 thuis voelen in Amsterdam en alle side-events moeten goed georganiseerd worden. Op deze manier is EURO 2020 van en voor iedereen is. Amsterdam wilt alle fans met open armen ontvangen voor een onvergetelijk voetbal-beleving in de stad. Als City Host ben jij een gastvrouw/gastheer van de stad.

De ideale City Host?
Je bent enthousiast, gemotiveerd en je hebt zin om je handen uit de mouwen te steken. Ook vind je het leuk om met mensen in gesprek te gaan en ze te helpen. Het City Host Volunteer Programme vindt plaats van 12 juni t/m 12 juli 2020. Ben je enthousiast? Meld je dan snel aan! Aanmelden of meer informatie? Kijk dan op www.cityhost.volunteers-euro2020.nl.

 

Foto: knvb.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK