Esther’s gedachten: De Dokter Corrie Show

Esther’s gedachten

Er is iets nieuws op Youtube, en ik ben van slag.
Mijn vriendin wees me erop, omdat haar 6 jarige dochter het keek.
Ze is er pas van de week achter gekomen tijdens het smeren van het ochtend broodje.
Die meid kwam beneden en zei ”ik ga effe dokter Corrie kijken”.
‘Hoe erg kan het zijn?’ zou je denken…
Er startte een liedje op en het eerste wat ze hoorde was: ”alsof plezier alleen is, voor de grote penis, nee dat is echt slap gelul”.
Mijn vriendin rende naar de huiskamer en probeerde met gepast geweld de telefoon uit te krijgen.
Enigszins onder de indruk van het hele gebeuren, heeft ze de kinderen op school afgeleverd en is vervolgens naar mij gereden.
Wij zijn samen op Youtube gegaan, op zoek naar dokter Corrie!

Toen bleek dat het om een vrouw van net onder middelbare leeftijd ging, met een witte jas aan en een roze boa om haar nek.
Vol overgave zingt ze vrolijke lijfliederen over onder andere: de penis, de vagina, sex met jezelf en tongen.
”HOE VIND DAT KIND DIT?” hoor ik mijn vriendin zeggen, opgeleukt met de stem van ‘Cor’ die gezellig over masturbatie op de achtergrond zingt.
Ik lig in eerste instantie dubbel, want ik zag die kleine tuttebel al op de bank zitten meedeinden, op de muziek van ”De Dokter Corrie Show”.
Om deze vervolgens, zo vals als een kraai op school in het eerst volgende kring gesprek vol overgave te laten horen.
En dat de rest van de klas, het deuntje dan herkent om er daarna vrolijk op mee te gaan zitten klappen.
En dat zij dan tegen de juf zegt, die met open mond de boel aanschouwd, ‘’juf, ik ken het nummer van ‘wat gebeurd er als je klaarkomt’ ook helemaal uit mijn hoofd’’.
En dat ze er dan een hele triomfantelijke kop bijtrekt, als ze de eerste zin inzet….

En heus ben niet achterlijk, want weet natuurlijk ook wel dat de jeugd van nu veel verder is dan wij op die leeftijd.
Ik speelde op mijn zevende gewoon cowboytje met de vrienden van mijn broer, en mijn vriendin knipte de haren kort van haar poppen.
En preuts ben ik al jaren niet meer! Maar toch ben ik van slag.
Want als het allemaal vrolijk gebracht wordt, lijkt het allemaal misschien wat minder erg en het hoort natuurlijk ook bij het opgroeien, maar dat het normaal is dat je 6-jarige dochter al moet weten wat je allemaal met een clitoris kunt doen, is aan me voorbij gegaan.
Gelukkig kijkt dochter van 10 normaliter naar ‘Vrije teugels’ of elke andere film met paarden, maar goed heel lang zal het allemaal niet meer duren.
Ben me ervan bewust dat je tegenwoordig een soort van kinderslot op alles kunt zetten, maar er zijn meer dan genoeg rappers met liedjes waar ook de meest ranzige teksten in voorkomen.

Aan het 6-jarig nieuwsgierige aagje is uitgelegd dat ze nog even moet wachten met het kijken van dit soort gezellige filmpjes, en dat als er vragen zijn ze die gewoon aan haar moeder kan stellen.
Ik heb aan mijn dochter gevraagd of ze wist wie dokter Corrie was, ze keek me verveeld aan en zei ”nee, ik weet wel wie tante Corrie is” (de buurvrouw).
Ze was zich verder van geen kwaad bewust en zette zonder verdere uitleg iets van rapper Lil’ Kleine op…. ”ik wil drank & drugs” klonk er vanaf de achterbank uit mijn telefoon.
‘Nou dat schiet lekker op’ dacht ik bij mezelf……………. ZUCHT!

Esther

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK