Er kan zoveel meer

De Zonnebloem

Wanneer iemand een lichamelijke beperking heeft, ziet zijn wereld er vaak anders uit. De deur uit gaan, is minder vanzelfsprekend. De Zonnebloem zet zich daarom al bijna zeventig jaar in voor jong en oud met een lichamelijke beperking. Meer dan veertigduizend enthousiaste en bevlogen vrijwilligers zijn actief in vrijwel iedere wijk, dorp en stad in Nederland. Vrijwilligers van de Zonnebloem- afdeling Amsterdam Zuidoost doen dit via bezoeken aan huis. Ook organiseren ze activiteiten als een paasbrunch en dansmiddag en faciliteren ze aangepaste vakanties voor de 130 leden.

U kunt de vrijwilligers daarbij helpen. Als u ze wilt steunen, kunnen ze ook in 2020 opnieuw mensen meenemen op geweldige vakanties, daguitjes, alsmede ook mensen bezoeken aan huis. Tijdens al deze activiteiten voelen de mensen zich niet alleen, hebben ze gezellige gesprekken, en kunnen ze genieten van nieuwe plekken en bezienswaardigheden. De activiteiten zorgen er dan ook voor dat de dagelijkse sleur achter gelaten kan worden. Het Zonnebloemwerk maakt oprecht het verschil in de levens van mensen.

De Zonnebloem steunen kan op verschillende manieren. Vrijwilliger worden, donateur zijn, of een samenwerkingsovereenkomst als bedrijf met de Zonnebloem aangaan, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Voor de Zonnebloem geldt dat ze blij zijn met iedere bijdrage, hoe klein ook, daardoor kunnen ze nog meer mogelijk kunnen maken voor de gehandicapte gasten.

Voor meer informatie gaarne contact opnemen met het secretariaat: Clemens Roes, tel. nr: 06 29 41 6778 of Sonja Blom tel. nr: 06 41 666 7 55. Of stuur een e-mail naar: zonnebloem.asdzo@outlook.com.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK