Duizenden vacatures in Johan Cruijff ArenA

Johan Cruijff Arena

AMSTERDAM ZUIDOOST – Volgende week vrijdag zal in de Johan Cruijff ArenA de 9e editie van de Career Xperience (voorheen Banenbeurs 020 geheten) plaatsvinden. Bedrijven uit diverse sectoren komen dan graag in contact met werkzoekenden op vmbo, mbo en hbo niveau uit de regio groot Amsterdam en omstreken.

Career Xperience nodigt iedereen uit die op zoek is naar werk of stage en hebben voor ieder wat wils: full time en part time banen, bijbanen, stageplekken, opleidingen en begeleiding. Als je een goede motivatie hebt om te werken, is de kans om met lege handen naar huis te gaan zo goed als nihil. Men is dringend op zoek naar mensen die een baan zoeken in de beveiliging, horeca, detailhandel, zorg, maar zeker ook vele, andere richtingen.

Naast alle werkgevers zijn er verder ook verschillende interessante partijen aanwezig die je verder kunnen helpen op de arbeidsmarkt. Zo zijn er CV dokters, Linkedin adviseurs en is er een professionele profielfotograaf aanwezig die een digitale pasfoto maakt voor je CV.

Openingstijden Career Xperience 2017: vrijdag 24 november 10:00-16:00 uur. Ingang via de hoofdentree van de Amsterdam ArenA. Daarna omhoog naar niveau 4.

Extra: voor alle bezoekers die meer van de thuishaven van hun Ajax wil zien, bieden we maar liefst 30% korting op een stadiontour. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is jezelf aanmelden voor de eerstvolgende stadiontour bij de receptie van de hoofdentree en aangeven dat je bezoeker bent van de Career Xperience.

Meer informatie is te vinden op www.careerxperience.nl.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK