DGAI Music School heet vanaf nu B! Music School

Op zaterdag 17 juni is er Open Dag bij B! Music School. Vanaf 16:00 u krijgt iedereen de kans om de sfeer te proeven van verschillende muzieklessen. Om de nieuwe naam te vieren zijn er lekkere snacks en is er een verrassingsact. De toegang is GRATIS. Ook is iedereen van harte welkom bij de Eindpresentatie van 14:00 – 16:00 u. waarin de leerlingen laten horen wat ze hebben geleerd, op Heesterveld 35c Amsterdam Zuidoost.

B! Music School
B! Music School is meer dan een muziekschool. Het is een community middenin Bullewijk in Amsterdam Zuidoost, die de jeugd inspireert en begeleidt het beste uit zichzelf te halen. Ook voor de kinderen die het thuis niet zo makkelijk hebben of financieel niet zo breed. Bij B! Music School krijgen kinderen de mogelijkheid een instrument te leren spelen, een muzikaal verhaal te vertellen, en gezien en gehoord te worden, o.a. door topdocenten.

“It takes a village to raise a child”

B! Music School is in januari 2017 onder de naam DGAI Music School (Dutch Gospel Arts Institute) opgericht door Ellen Alvares. Alvares is tevens organisator van het Gospelfestival Amsterdam. De muziekschool betreft een instelling voor muziekeducatie en presentatie. In het kader van talentontwikkeling, identiteit, burgerschap en erfgoed geeft B! Music School binnenschoolse- en buitenschoolse cultuureducatie (voortgezet en voorschools onderwijs & specialisme in praktijkonderwijs).

Muziek maken is goed voor iedereen, maar helemaal voor kinderen. Het versterkt hun identiteit en geeft zelfvertrouwen. Door het leren van vaardigheden en jezelf te uiten, maakt het kinderen beter in staat om met zichzelf en de wereld om hen heen om te gaan.

Aanbod Muzieklessen

B! Music School biedt een breed aanbod voor kinderen tussen 2 en 18 jaar, én voor volwassenen, voor ieder wat wils, zoals zingen, drummen, piano-, gitaar- cello-of vioolspelen, het produceren van eigen muziek bij ‘tracks en beats’ en afrodans. Sinds kort worden er ook peuterlessen aangeboden en vroegschoolse muziekeducatie op voorscholen.
B! Music School geeft op meerdere plekken in Amsterdam Zuidoost muziekles, waaronder de basisschool De Morgenster en Cultureel Centrum Ala Kondre, maar de meeste lessen worden gegeven op Heesterveld 35c. Dit alles met het doel bij te dragen aan kansengelijkheid en buitenschoolse muziekeducatie toegankelijk te maken voor álle Amsterdamse kinderen. Termijnbetalingen en ondersteuning via Jeugdfonds Sport & Cultuur en via Stadspas mogelijk.

INTERESSE?
Geef je dan op voor de OPEN DAG op zaterdag 17 juni – 16:00-17:30 u.
OPEN LESSEN
Van ma 19 t/m vr 23 juni zijn er ook gratis Open Lessen op onze diverse locaties.

Kijk voor meer informatie, een proefles of aanmelden, kijk op www.bmusicschool.nl of mail naar info@bmusicschool.nl

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK