De ZO!Meetup komt terug

ZO!Meetup

Wegens succes geprolongeerd: de ZO!Meetup. De tweede editie is op woensdag 24 oktober dit jaar van 12.00 tot 19.00 uur in de Hogeschool van Amsterdam aan de Fraijlemaborg  133. ‘Doe mee. De ervaring leert dat je niet alleen ideeën en initiatieven kwijt kunt, maar ook nieuwe dingen ontdekt,’ stelt Dirk de Jager, lid van het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Zuidoost. Hij verwacht er, net als tijdens de eerste editie van 2017, waar ruim vierhonderd deelnemers op af kwamen, weer veel van. ‘Ik zit hier nu een aantal maanden en merk dat er in Zuidoost ontzetten veel bewoners en organisaties met elkaar samenwerken. Dat is super om te zien!’

Tijdens de ZO!Meetup vertellen bedrijven, onderzoekers, instellingen, bewoners en de gemeente in korte presentaties waar zij mee bezig zijn. Wat willen zij bereiken? Wat is daarvoor nodig? Hoe willen ze samenwerken? Met wie?  Luister, stel vragen en wie weet ga je samenwerken. Deelname is gratis. De ZO!Meetup is voor iedereen die Zuidoost een warm hart toedraagt.

Meer informatie
Meer weten? Kijk dan op www.amsterdam.nl/zo/!meetup. Als je komt, meld je dan aan (in verband met de catering) via: zomeetup@amsterdam.nl. Maar ook als je je niet aanmeldt ben je welkom! Heb je vragen of opmerkingen, bel dan Kim van den Berg (06 2899 4775) of Peter Vrieler (06 2319 8862).

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK