De Amsterdamse Poort zit vol leven

Amsterdamse Poort

Er zijn weer allerlei leuke ontwikkelingen gaande in de Amsterdamse Poort. Als onderdeel van de Amsterdamse Tulpenroute en in aansluiting op de andere bakken met tulpen in stadsdeel Zuidoost staan er in de Amsterdamse Poort op de pleinen ook bakken met de meest mooie tulpen. Heb je de route al gelopen en de Zuidoost tulp al bewonderd die speciaal voor de 50-jarige verjaardag van ons stadsdeel is ontwikkeld?

De tulpen zijn niet het enige onderdeel dat de voorjaarssfeer in de Amsterdamse Poort benadrukt. Aan het Bijlmerplein zijn recentelijk verschillende etalages in voorjaarssfeer neergezet. Daarnaast heeft de vitrine aan het plein een mooie voorjaarsuitstraling gekregen. Het plein staat er dus weer fleurig bij. Eind maart heeft iedereen bovendien zijn hart op kunnen halen bij ZO! Trendy waarbij de nieuwste voorjaars- en zomermode werd geshowd en allerlei workshops en make-overs plaatsvonden. De Amsterdamse Poort hoopt dat je hiervan hebt genoten. Het eerstvolgende event dat in het winkelcentrum op de planning staat is ZO! Urban. Dat event gaat op 30 juni plaatsvinden en wordt net als vorig jaar een daverend succes. Zet dit dus al vast in je agenda.

Voor het winkelcentrum is De Amsterdamse Poort op zoek naar innovatieve ondernemers die altijd al een winkel hadden willen openen. Heb je een goed concreet idee en wil je kijken of het ondernemerschap wat voor je is? Neem dan contact met De Amsterdamse Poort op via de website www.amsterdamsepoort.nl of via de facebookpagina @AmsterdamsePoort.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK