Buurtsalon ’t Spinnewiel zoekt bevlogen bestuurders

Buurtsalon 't Spinnewiel

Buurtsalon ’t Spinnewiel zoekt bevlogen bestuurders voor de ontwikkeling van ’t Spinnewiel tot een impactvolle buurtonderneming èn ontmoetingsplek in het mooie en dynamische Amsterdam Zuidoost.

Buurtsalon ‘t Spinnewiel is een plek waar mensen van alle leeftijden elkaar motiveren en inspireren om de verbinding met elkaar aan te gaan en samen te werken aan een mooi en inclusief Venserpolder. Dit doen zij door deel te nemen aan activiteiten en/of deze onder begeleiding of zelfstandig te organiseren voor de buurt.

In het afgelopen jaar is onder leiding van Stichting Going Social gewerkt aan een toekomstvisie om ‘t Spinnewiel te ontwikkelen tot een aantrekkelijk en goed functionerend buurtbedrijf en multicultureel ontmoetingscentrum voor de wijk Venserpolder. Het doel is om ‘t Spinnewiel zo snel mogelijk te besturen vanuit een nieuw op te richten stichting, waarvan het bestuur en het management woonachtig zijn in of affiniteit hebben met Venserpolder. Er is behoefte aan een deskundig en betrokken stichtingsbestuur dat de missie en visie kan bewaken en het management kan aansturen op weg naar een impactvolle buurtonderneming. ’t Spinnewiel is daarom op zoek naar drie bevlogen bestuurders die hun professionele ervaring willen inzetten om toezicht te houden op deze professionaliseringsslag. Op de webpagina www.going-social.nl/buurtsalon-vacatures staat een uitgebreide omschrijving van de bestuursfuncties.

Interesse in een van de bestuursfuncties? Mail dan vóór 1 december 2019 jouw cv en motivatiebrief naar info@going-social.nl. De selectie van geschikte kandidaten wordt verzorgd door Stichting Going Social en Gebiedsteam Bijlmer Centrum van de Gemeente Amsterdam.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK