Bijlmerpark Theater ondersteunt de strijd tegen anti-Zwart racisme

Uiteraard zijn wij van het Bijlmer Parktheater zwaar onder de indruk van de recente gebeurtenissen en ontwikkelingen. Wij willen dan ook onze lof en liefde uitspreken voor alle activisten en demonstranten die van de Nederlandse #BlackLivesMatter demonstraties een groots succes maakten en blijven maken. We zien jullie en dragen jullie!

Quiz in teken van anti-Zwarte terreur
Om de strijd tegen anti-Zwart racisme te ondersteunen, zijn onze programmeurs bezig met een nieuwe serie quizzen. Daarmee willen wij meer aandacht vragen voor slachtoffers en overlevenden die niet vaak genoeg genoemd worden in de meest zichtbare strijd tegen deze terreur. De focus van de komende quizzen ligt dan ook op de verzets- en solidariteitsbewegingen van de Afro-Europese gemeenschappen om samen verbreding en verdieping te brengen in de strijd tegen de anti-Zwarte terreur. De laatste editie van de #BPTQuiz was zondag 14 juni te volgen via Instagram, Facebook en www.bijlmerparktheater.nl.

@BLMNederland
Wil je op de hoogte blijven van de aankomende protesten of op een andere manieren een bijdrage leveren aan de strijd tegen anti-Zwart racisme? Volg dan @BLMNederland op Twitter. De hashtag is #BlackLivesMatterNL.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK